Optreden Marino PUNK

Vrijdag 19 november 2010

om 20 uur in O.C. 't Zonneke

Marino Punk brengt musette met een hanekam, tango met combatshoes en nog zoveel meer. Marino is een man van contrasten, alles moet kunnen, dus ook de combinatie van accordeon en punk. Het accordeon spelen kreeg hij letterlijk en figuurlijk met de paplepel mee. Marino is het ultieme bewijs bij het gezegde een zachte pit in een ruwe bolster. Het is dan ook dankzij zijn innemende charme dat hij het publiek in een handomdraai voor zich weet te winnen.

Marino - stilaan een begrip geworden in de Vlaamse straatmuziekwereld - speelt nooit hoempapamuziek maar de echte accordeonmuziek die iedereen, jong en oud, na vijf minuten aan het dansen brengt. Hij brengt de originele zigeunermuziek, de Roemeense en Bulgaarse deuntjes... Hij speelt net zo goed de musette, de swing-wals, java, polka, Russische czardas, samba, foxtrot, de paso doble als zijn eigen composities. Ambiance verzekerd.

Musette
March
Scottisch
Paso Doble
Meezingers
Eigen composities
Argentijnse en Franse tango's
Tarantella
Bolero
Slow
Java
Rock and Roll
Bleus
Swingvalse
Foxtrot
Evergreens
Zigeunermuziek

Marino Punk
Bekend van TV programma’s zoals Afrit 9 op VRT  , Ogenblik op WTV , Zondag Josdag VTM, Duizend Zonnen en Garnalen,  Man Bijt Hond, Navond Vlaanderen, Luc Alloo, Rosa, Radio: Bassta (Studio Brussel), Somers en Verscheuren, ’t Beste moet nog komen, RTBF bij Bernard Gillain… Boegbeeld Gentse Feesten 1998, en Fètes de la rue Esch sur Alzette in Luxemburg.......