LID WORDEN

Geen lidmaatschapsbijdrage?

Hoe kan ik dan lid worden?

Lid worden van het Davidsfonds heeft alleen maar voordelen.
Voor u én voor al uw huisgenoten.

Vijf keer niet te missen

 1. Meteen waar voor uw geld.
  Het Davidsfonds heeft een unieke lidmaatschapsformule, want voor uw bijdrage krijgt u meteen een return, namelijk: mooie boeken die u zelf kan kiezen uit een ruim aanbod. Eigenlijk kosten het lidmaatschap en de bijhorende Davidsfonds Cultuurkaart dus niets.
  .Voor € 40,00  kunt u ook lid worden zonder boeken aan te kopen.
  . Er zijn nu ook schoolbibboekenbonnen van 40 euro die de kopers aan scholen kunnen schenken, zodat zij boeken kunnen inwisselen voor hun bibliotheek.
 2. Korting op evenementen, cursussen en boeken.
  Leden krijgen korting op alle Davidsfonds activiteiten (zo’n 10.000 per jaar)
 3. Korting bij Davidsfonds Academie en Cultuurreizen.
  Leden krijgen 6 euro korting op cursussen en 10 euro korting op dagevenementen van Davidsfonds Academie. Op een Davidsfonds Cultuurreis van drie dagen of meer krijgen leden per persoon 40 euro (voor reizen in Europa) of 60 euro korting (voor reizen buiten Europa).
   
 4. Gratis cultuurmagazine en nieuwsbrief van het Davidsfonds in uw bus.
  Vier keer per jaar krijgen leden gratis Davidsfonds Cultuurmagazine toegestuurd. Daarnaast ontvangen ze online nieuwsbrieven met stevige kortingen op het boek of het cultuurevenement van de maand.
   
 5. Speciale aanbiedingen bij de beste cultuurhuizen in Vlaanderen.
  Met de Davidsfonds Cultuurkaart krijgen leden extra kortingen en exclusieve voordelen bij een resem grote cultuurhuizen. In de Cultuurgids 2020-2021 staan ze vooraan opgelijst of op www.davidsfonds.be.

ZIN OM DAVIDSFONDSLID TE WORDEN: Contacteer één van de bestuursleden!